La mare, la pretz de criza

Posted: August 13, 2010 in Uncategorized
Tags: ,

In weekendul de 7-8 august se anunta mare show aerian la…mare.Ocazie tocmai buna de a vedea avioane, si a te bronza in acelasi timp.

Problema cazarii a fost rezolvata rapid.Desi, la inceputul verii cand am pornit cu iubita mea  strangerea de fonduri pentru excursie planuiam sa stam la cort, in ultimul moment s-a invit o ocazie mai buna: Un amic ce detinea 2 camere intr-o vila din Constanta.Am hotarat sa stam la el, am cumparat bilete la “personal” si la pranzul zilei de 5 August am plecat catre Constanta.

Inca de la urcarea in tren am fost socati de numarul mare de rromi dar…Am platit putin, trebuia sa ne asteptam la conditii de-5 stele.Gasim un loc intr-un compartiment populat de tovarasi romani, ne asezam si numaram minutele ce se scurg pana la sosirea in gara Constanta.

La venirea nasului, ce observam? Rromii nu aveau bilet, insa nici nu au fost intrebati de sanatate, manca-ti-as …

Lasam drumul la o parte, nu am avut intarziere…wow.

Ajungem unde trebuia sa locuim pentru cele cateva zile, aruncam lucrurile in camera, ne luam tinuta de balaceala si…plaja, pazea!

Plaja “Modern” din Constanta era m.i.r.i.f.i.c.a. Simplitate, terase ieftine…tot ce ne doream.Ne-am balacit putin, ne-am intors acasa, schimbat si am mers la o bere.

A 3-a zi am mers in Mamaia, unde avea loc concursul.Daca nu erau avioane, am fi plecat.Cred ca daca ar exista un aparat de masurat fitele, acesta ar exploda pe plaja din Mamaia :-))

Pe plaja de la Rex au evoluat Iacarii acrobati, Svetlana Kapanina, Jurgis Kairys si multi altii.Printre ei s-au numarat si performeri ai Aeroclubului Romaniei, dar si piloti de la Tuzla.

Ce m-a impresionat cel mai mult? Un An-2 care a razmutat plaja, spre surprinderea publicului.

Duminica ne-am tirat spre casa.Tin pe aceasta cale sa le multumesc surorii iubitei mele, si sotului acesteia pentru drumul cu masina oferit la intoarcere.

Va atasez cateva poze sa vedeti ce ati pierdut daca nu ati fost la Aeromania 2010

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s