Toamna se numără premierele: „Băieţii de aur” este un spectacol de Neil Simon, tradus de Andrei Bantaş. Premiera acestei comedii a avut loc în data de 23 octombrie, la Teatrul Mic.

Durata spectacolului este de 150 minute(cu pauză). Protagoniştii acestei puneri în scenă au fost Dan Condurache şi Mihai Dinvale. Alături de ei au mai jucat Bogdan Talaşman, Ştefan Lupu, Ruxandra Enescu, Liliana Pană şi Petre Moraru. “Băieţii de aur “ este povestea a doi foşti mari actori, Al Lewis şi Willie Clark, care timp de 40 de ani au înregistrat succes după succes. Subit, “cuplul” s-a despărţit.

După 11 ani, nepotul lui Willie Clark, impresar teatral, încearcă să îi împace pe cei doi, pentru a pune în scenă un ultim show. Aceştia însă nu cedează uşor, atacându-se ori de câte ori se văd. Toate aceste momente sunt de un comic debordant. Cu toate stăruinţele, Ben Clark, agentul teatral, nu a reuşit să îi aducă pe aceştia la un acord total, iar spectacolul nu a mai avut loc.

Deşi comică, piesa are un caracter foarte moralizator, învăţându-ne să iertăm la timp greşelile celor dragi, căci altfel poate fi prea târziu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s