Naked News prezintă un reportaj despre România, în care îşi îndeamnă telespectatorii să vină să viziteze această ţară.

Ţară „de pe malul Mării Negre, unde estul întâlneşte vestul şi trecutul se întâlneşte cu modernul“, după cum spune prezentatoarea. Reportajul respectiv, prezentat în cadrul Naked News Travel, a fost preluat şi de site-ul http://www.pornhub.com, potrivit dcnews.ro.

Lăsând la o parte vestimentaţia prezentatoarei de la Naked News, aşa cum a făcut şi ea, reportajul respectiv, realizat după toate regulile jurnalismului de televiziune, prezintă România într-o lumină extrem de favorabilă, de la capitala Bucureşti, până la zonele montane rurale, de la staţiunile de pe valea Prahovei, unde se pot practica sporturile de iarnă, până la litoralul Mării Negre.

Ca o replică la această prezentare “naked” a României, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a trimis un comunicat de presă, în care declară că nu are nici o legătură cu materialul de prezentare al Naked News.

“Campaniile de comunicare ale MDRT nu vizează transmiterea mesajelor sale prin intermediul acestui gen de media”, transmite ministerul condus de Elena Udrea, într-un comunicat către Mediafax.

Exemplu de “Naked News”:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s