În acest top vă prezentăm cele mai ciudate recorduri realizate de oameni din întreaga lume.

Guinness World Records, cunoscută până în anul 2000 sub numele de The Guinness Book of Records este o carte de referință. Publicată anual, The Guinness Book of Records conține o colecție recunoscută internațional de recorduri mondiale, atât cu performanțe umane cât și cu lucruri extreme ale lumii naturale.

Albumul în sine deține un record mondial, fiind cea mai bine vândută serie de carte, deţinând şi drepturi de copyright.

V-aţi întrebat vreodată cine are cel mai lung păr din lume? Sau cine a suferit cele mai multe intervenţii chirurgicale? În continuarea acestui articol veţi afla toate astea, şi nu numai. Dacă reţineţi acest top, cu siguranţă veţi purta o discuţie interesantă când ieşiţi cu prietenii la o terasă.

1. Cele mai multe linguri ataşate pe faţă

4 linguri pe obraji, 5 linguri pe frunte, 1 lingură pe nas, 2 pe buza de sus, câte o lingură la fiecare ureche şi 2 linguri pe bărbie. Aceasta este performanţa realizată de Joe Allison din Marea Britanie. Recordul a fost realizat la 1 aprile 2008, când Joe avea vârsta de 9 ani.

2. Mâncătorul de gândaci


36 de gândaci devoraţi într-un minut, este performanţa lui Ken Edwards din Glossop , Derbyshire, Anglia. Bărbatul este pensionar şi mâncarea gândacilor, este un hobby al bărbatului. Ken Edwards a devenit celebru, după ce un port de televiziune din Anglia, l-a avut ca invitat în direct.

3. Cele mai multe interventii chirurgicale plastice

Cindy Jackson, în vârstă de 53 de ani din SUA a avut cel puţin 47 proceduri cosmetice, inclusiv nouă complete. Cindy Jackson a suferit liftinguri, liposucţii, operaţii la nas, genunchi, talie, abdomen, coapse, buze, bărbie. Chirurgii plasticieni au redus lungimea unor oase, au efectuat machiaj semi-permanent.

4. Cele mai multe cărţi dactilografiate

Folosind un computer şi patru tastaturi fără marcaje şi fără să se uite la ecran, Michele Santelia (Italia) a dactilografiat 67 de cărţi (3,503,013 cuvinte, 19760936 caractere, 23.198 pagini, punctele 263931 , 499554 linii) în limbile lor originale, inclusiv Odyseea, Macbeth şi Biblia. Recordul a fost validat de specialiştii de la Cartea Recordurilor Guiness în 2002.

5. Cel mai bun timp pentru a ieşi din geamantan

Leslie, a avut nevoie de 7.04 secunde pentru a ieşi dintr-un geamantan. Recordul a fost bătut pe 31 mai 2008, în Los Angeles, California, SUA.

6. Cel mai lung păr

16 metri este lungimea părului lui Xie Quiping. Posesoarea acestui păr nu a mai trecut pe la coafor din 1973. Dacă mai sunt pretendenţi la titlul de posesori al celui mai lung păr din lume, Xin nu-şi face griji, pentru că încă nimeni nu a putut obţine o lungime mai mare de 8 metri. Recordul a fost validat de experţii de la Cartea Recordurilor Guiness.

7. Cel mai puternic ţipăt

129 de decibeli, este puterea strigătului lui Jill Drake. Ca să vă fie clar cât este de puternic un astfel de strigăt, închipuiţi-vă că sunetul unui motor reactiv este doar cu 10 decibeli mai mare. Recordul a fost validat de către specialiştii de la Cartea Recordurilor Guiness în 2000.

8. Dieta ciudată

Michel Lotito din Grenoble şi-a descoperit talentul accidental în timpul unei excursii la Londra. Începând cu anul 1966, în meniul lui au fost 18 biciclete, 15 cărucioare din supermarket, şapte televizoare, şase candelabre metalice, două paturi, o pereche de schiuri, o bucată din nava Cessna şi un computer. Se zvoneşte că în acest meniu ar mai fi existat şi un sicriu.

9. Mers cu spatele cu bicicleta cântând la vioară

Adam din Lübeck, Germania, merge cu bicicleta de la 4 ani. Tot la aceeaşi vârstă el a învăţat să cânte la vioară. Cu timpul, el a combinat aceste două predilecţii şi a pus două recorduri mondiale. El a mers 60,45 km cu spatele pe bicicletă în acelaşi timp cântând la vioară. Recordul a fost validat în 2004.

10. Cel mai lung discurs

Lluis Colet a fost înscris în Cartea Recordurilor ca fiind autorul celui mai lung discurs. În 2004, acesta a vorbit timp de 48 de ore. Însă puţin timp după aceasta, recordul lui a fost bătut de un bărbat din India, care a ţinut un discurs de 120 de ore, însă Colet nu s-a lăsat bătut şi a bătut recordul indianului, ţinând un discurs de 124 ore.

Ce părere aveţi? Aţi putea întrece pe cineva din acest top, luându-i locul din Guiness Book?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s